AmsterDoom Box Art

Advertisement

AmsterDoom

Missing or bad data? Edit this Item
Alt-Name NA
Release Type: Official Release
Publisher(s): Davilex
Developer(s): NA
Platform: PC [EU]
Genre: First-person Shooter
Rating: NA
Item Number: NA
Barcode: NA
Release Date: 2000
Description: NA
Box Text: In dit nieuwe millennium is er eindelijk gebeurd waar mensen al decennia voor vrezen... Buitenaardse troepen zijn in Amsterdam geland, Het Centraal station, de Dam, de wallen, het Rijksmuseum en Schiphol zijn nu in handen van deze vijandelijke aliens. De VN grijpt snel in en evacueert de stad maar staat machteloos in het verslaan van deze Grobbers. Niemand komt Amsterdam meer in door de gevaarlijke energievelden die door de hoofdstad razen... tot dat er één mogelijkheid wordt gevonden, één kans, voor één held die Amsterdam van deze buitenaardse invasie kan redden - en die held ben jij.

Elke strijd heeft zijn slachtoffers...
Schilderijen, kaartjesautomaten, route-informatieborden, telefooncellen en ook parkeerwachters zullen sneuvelen in dit gevecht tegen deze meedogenloze vijand..

Verzamel de onderdelen voor het superwapen in de 15 verschillende levens en red Amsterdam!

Los de puzzels op, vind de sleutels en ga de eindstrijd aan met de leiden van Grobbes in het hoofdkwartier op Schiphol.
Date User Field Value
11-20-2021 koemo1 Box Text In dit nieuwe millennium is er eindelijk gebeurd waar mensen al decennia voor vrezen... Buitenaardse troepen zijn in Amsterdam geland, Het Centraal station, de Dam, de wallen, het Rijksmuseum en Schiphol zijn nu in handen van deze vijandelijke aliens. De VN grijpt snel in en evacueert de stad maar staat machteloos in het verslaan van deze Grobbers. Niemand komt Amsterdam meer in door de gevaarlijke energievelden die door de hoofdstad razen... tot dat er één mogelijkheid wordt gevonden, één kans, voor één held die Amsterdam van deze buitenaardse invasie kan redden - en die held ben jij. Elke strijd heeft zijn slachtoffers... Schilderijen, kaartjesautomaten, route-informatieborden, telefooncellen en ook parkeerwachters zullen sneuvelen in dit gevecht tegen deze meedogenloze vijand.. Verzamel de onderdelen voor het superwapen in de 15 verschillende levens en red Amsterdam! Los de puzzels op, vind de sleutels en ga de eindstrijd aan met de leiden van Grobbes in het hoofdkwartier op Schiphol.
11-20-2021 koemo1 Name AmsterDoom
06-04-2020 koemo1 Created

This is a list of VGCollect users who have AmsterDoom in their Collection.

Username Cart/Disc Case/Box Manual Other Message
tubewave Message

This is a list of VGCollect users who have AmsterDoom in their Sell List.

Username Message
None

This is a list of VGCollect users who have AmsterDoom in their Wish List.

Username Message
None

Your Stuff

You must be logged in to see Your Stuff.